Хотелски комплекс Сопот

Категория

Жилищни сгради

Година

Feb 04, 2019

Местоположение

Сопот

РЗП

3000 кв.м.

Клиент

 Частен инвеститор

 

Хотелски комплекс Сопот

ОБРАБОТВА СЕ………………………………………………………………………………….